Close Menu

Kunststof reparatie auto

Kunststof reparatie auto Mark van WijkVoor een kunststof reparatie van uw auto komt u natuurlijk naar Autospuiterij Mark van Wijk. De kunststof delen van uw wagen kunnen nogal kwetsbaar zijn. Onder dit soort onderdelen vallen bijvoorbeeld bumpers en motorkuipen. Vaak worden deze autodelen simpelweg vervangen, wat een uiterst kostbare onderneming kan zijn. Bij Mark van Wijk gaan wij heel anders te werk. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van alle kunststof onderdelen van uw auto. Na het restaureren ziet uw auto er binnen de kortste keren uit als nieuw.

 

Auto laten repareren

Net dat ene paaltje niet gezien of tegen een muurtje opgereden? Iedereen loopt wel eens autoschade op. Bij Autospuiterij Mark van Wijk nemen wij ruim de tijd voor het oplossen van uw probleem. Wij analyseren eerst de ernst van de schade en kiezen daarna de beste methode om uw auto te repareren. Eigenaar Mark heeft al ruim 20 jaar ervaring op het gebied van alle soorten spuit- en reparatiewerk. Bovendien hebben wij een vriendschappelijke samenwerking met Dancar Autoschade, die in hetzelfde pand werkt als wij. Hierdoor hebben wij alle mogelijkheden tot onze beschikking u optimaal bij te kunnen staan. Bij ons kunt u onder andere terecht voor:

Professionele kunststof reparatie en restauratie

Autospuiterij Mark van Wijk levert de beste kwaliteit en service. Wij gebruiken altijd de nieuwste technieken en gereedschappen. Zo kunt u ervan verzekerd zijn dat wij uw auto in al zijn oude glorie herstellen. Of u nu uw auto in een nieuw kleurtje wil laten spuiten of een beschadiging wil wegwerken: wij helpen u graag! Heeft u een vraag? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Benieuwd naar de prijzen en diensten die wij bieden? Vraag direct een offerte aan.