Close Menu

Auto spuiten Amsterdam

Auto spuiten Amsterdam door Mark van Wijk Laat uw auto spuiten bij Autospuiterij Mark van Wijk nabij Amsterdam. Al meer dan 10 jaar is Mark van Wijk de autospecialist in Boesingheliede, nabij Amsterdam. Dankzij deze jarenlange ervaring zijn wij in staat om uw auto zeer professioneel te spuiten en repareren. Autospuiterij Mark van Wijk biedt u samen met Dancar Autoschade een uiterst volledig pakket voor reparatie of restauratie van uw auto of oldtimer, in de buurt van Amsterdam.

 

Redenen om uw auto te laten spuiten

Voor het laten spuiten van uw auto of oldtimer kunt u meerdere beweegredenen hebben. Met een nieuwe laag verf zorgt u ervoor dat uw auto er weer mooi en verzorgd uitziet. Dat komt bijvoorbeeld van pas indien u:

  • oppervlakkige schade hebt opgelopen: de verf bedekt dit, zodat de schade niet meer te zien is;
  • uw auto of oldtimer een prachtige ‘finishing touch’ wilt geven;
  • uw auto wilt verkopen: met een nieuwe laag is deze weer zo goed als nieuw;
  • een auto met een andere look wilt, maar geen nieuwe auto wilt kopen.

 

Vakkundig auto spuiten nabij Amsterdam

Dankzij onze samenwerking met Dancar Autoschade kunnen wij meer dan alleen uw auto spuiten, maar ook de zorg dragen voor het professioneel repareren, ouderhouden, tunen en restaureren van uw auto. Daarnaast is het mogelijk in onze Autospuiterij nabij Amsterdam kunststof onderdelen van uw auto of motorfiets repareren en spuiten. Dit is in veel gevallen goedkoper dan het kopen van nieuwe onderdelen. Wij gaan zorgvuldig te werk en zorgen ervoor dat de klus geklaard is binnen de afgesproken termijn. Wanneer de verflaag gedroogd is, is deze weer zo goed als nieuw en kunt u direct de weg op.

 

Persoonlijk advies

Heeft u plannen om uw auto te laten spuiten tot uw droomauto? Of wilt u deze laten restaureren in de omgeving van Amsterdam? Kom dan zeker een keer langs voor een persoonlijk onderhoud. Wij nemen de tijd voor u en zullen u uitvoerig inlichten over de realisatie en de kosten voor het spuiten van uw auto nabij Amsterdam! Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen of een vrijblijvende offerte aanvragen voor het spuiten van uw auto bij Mark van Wijk te Boesingheliede, nabij Amsterdam.

 

Offerte aanvragen