Close Menu

Auto spuiten Amsterdam

Droomt u al jaren van die mooie dieprode autolak? Laat dan nu uw auto spuiten bij Autospuiterij Mark van Wijk nabij Amsterdam. Mark van Wijk is al meer dan 10 jaar de autospuitspecialist in Boesingheliede. Zoek daarom niet verder als u uw auto professioneel en vakkundig wilt laten spuiten in de buurt van Amsterdam.
 

Vakkundig auto spuiten nabij Amsterdam

Door de samenwerking met Dancar Autoschade kunnen wij meer dan alleen uw auto spuiten. Zo kunnen wij ook de zorg dragen voor het professioneel repareren, onderhouden, tunen en restaureren van uw auto in Boesingheliede onder de rook van Amsterdam.
 

Persoonlijk advies

Heeft u plannen om uw droom auto te laten spuiten of te laten restaureren in de omgeving van Amsterdam? Kom dan langs voor een persoonlijk onderhoud, wij nemen de tijd voor u en onder het genot van een dampend bakje koffie kunnen wij u uitvoerig inlichten over de realisatie en de kosten om uw droom auto te laten spuiten nabij Amsterdam! Natuurlijk kunt u ook altijd contact opnemen of een vrijblijvende offerte aanvragen om uw auto te laten spuiten bij Mark van Wijk te Boesingheliede, nabij Amsterdam. We helpen u graag op (de) weg!

Offerte aanvragen