Close Menu

Auto overspuiten

Wilt u uw auto overspuiten? Past de huidige felgroene of knalgele kleur toch niet helemaal meer bij u? Of is een gedeelte van uw lak beschadigd? Dan bent u bij Autospuiterij Mark van Wijk aan het juiste adres! Wij zijn al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het herstellen van (lak)schade en het spuiten van auto’s en motoren. Of u nu een andere kleur auto wilt of beschadigde onderdelen wilt laten repareren en spuiten. Autospuiterij Mark van Wijk kan het allemaal op professionele wijze voor u doen.
 

Experts uw auto laten overspuiten

Als u uw auto wilt laten overspuiten of een volledige restauratie wil laten uitvoeren dan hebben wij alle expertise in huis. Daarnaast kunnen wij u ook van dienst zijn wanneer u enkele onderdelen van uw auto wilt laten overspuiten. In onze professionele spuiterij wordt elk onderdeel met zorg en precisie behandeld. Zo zorgen wij ervoor dat u een eindresultaat krijgt waar u 100% tevreden over bent. Neem gerust eens een kijkje in ons fotoalbum om te zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.


Lakschade repareren

Naast uw gehele auto overspuiten kunnen wij ook kunststof onderdelen van uw auto repareren en opnieuw spuiten. Op deze manier hoeft u beschadigde onderdelen niet te vervangen, wat u een hoop geld bespaart. Bovendien zorgen wij ervoor dat u het verschil met een nieuw onderdeel niet ziet! Uw auto wordt weer als nieuw in onze kundige handen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw auto geheel of gedeeltelijk te laten overspuiten? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen