Close Menu

Auto overspuiten

Uw auto overspuiten? Past de huidige felgroene of knalgele kleur toch niet (meer) helemaal bij u? Of is er een gedeelte van de lak van uw auto beschadigd? Dan moet u bij Autospuiterij Mark van Wijk zijn! Wij zijn al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het herstellen van (lak)schade en het spuiten van auto’s en motoren. Of u nu een andere kleur auto wilt of beschadigde onderdelen wilt laten repareren en spuiten, Autospuiterij Mark van Wijk kan het allemaal voor u doen!
 

auto overspuiten

Waarom zou u uw auto laten overspuiten?

Het laten overspuiten van uw auto zorgt voor een perfect afgewerkt uiterlijk. Maar waarom zou u willen dat uw auto er weer als nieuw uitziet? Een aantal voorbeelden:

  • u wilt oppervlakkige beschadigingen op uw auto wegwerken;
  • u wilt uw auto (of oldtimer!) een mooie ‘finishing touch’ geven;
  • u wilt een hogere prijs rekenen bij het verkopen van uw auto;
  • u heeft genoeg van de huidige kleur van uw auto maar u wilt geen nieuwe kopen.

 

Uw auto laten overspuiten door experts

Wilt u uw auto laten overspuiten of een volledige restauratie wilt laten uitvoeren? Daarvoor hebben wij alle expertise in huis! Verder kunnen wij u ook van dienst zijn wanneer u enkele onderdelen van uw auto wilt laten overspuiten. In onze professionele spuiterij wordt elk onderdeel met zorg en precisie behandeld. Zo zorgen wij ervoor dat u een eindresultaat krijgt waar u 100% tevreden over bent. Bekijk gerust ons fotoalbum om te zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen of om inspiratie op te doen.
 

Lakschade repareren

Naast uw gehele auto overspuiten kunnen wij ook kunststof onderdelen van uw auto repareren en opnieuw spuiten. Op die manier hoeft u beschadigde onderdelen niet te vervangen, wat u een hoop geld bespaart! Bovendien zorgen wij ervoor dat u het verschil met een nieuw onderdeel net ziet. Uw auto wordt weer als nieuw in onze kundige handen. In onze Autospuiterij staan wij altijd voor u klaar voor persoonlijk advies over het volledig of gedeeltelijk overspuiten van uw auto. Ook kunt u altijd contact met ons opnemen of direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor het overspuiten van uw auto bij Mark van Wijk in Boesingheliede, nabij Amsterdam en Haarlem.

Offerte aanvragen