Close Menu

Autolakken Amsterdam

Uw auto laten lakken nabij Amsterdam? Autospuiterij  Mark van Wijk is al meer dan 10 jaar de specialist op het gebied van het vakkundig spuiten van auto’s en autolakken in Boesingheliede, nabij Amsterdam. Bij ons verlaat iedere auto de garage als nieuw!

 

Mogelijkheden op het gebied van autolakken

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u alles vertellen over het laten lakken van uw auto. Onze vakkundige medewerkers zullen uw auto vakkundig en zorgvuldig behandelen. Daarnaast kunnen wij in onze autospuiterij nabij Amsterdam:

  • verschillende ondergronden behandelen;
  • zowel metaal als kunststof onderdelen van verschillenden autolakken voorzien;
  • kunststofreparaties aan uw auto uitvoeren.


 

Restaureren, onderhouden of tunen?

Naast het lakken van auto’s kunnen wij u ook helpen bij het restaureren, onderhouden of tunen van uw auto of oldtimer. Met dank aan onze samenwerking met Dancar Autoschade kunnen wij u een totaalpakket bieden om uw auto er weer helemaal als nieuw uit te laten zien! Het laten lakken of repareren van onderdelen van de auto is vaak een stuk goedkoper dan het aanschaffen en laten monteren van nieuwe onderdelen. Maar ook als u geen schade heeft kunt u bij ons terecht, voor een nieuwe look van uw auto. Heeft u inspiratie nodig? Bekijk dan snel ons fotoalbum. Hierin staan voor, tijdens en na foto’s van een aantal auto’s die wij onder handen hebben genomen.

 

Jarenlange ervaring met autolakken

De jarenlange ervaring van Autospuiterij Mark van Wijk onderscheidt ons van andere autobedrijven. Wij zijn zeer professioneel en vakkundig. Mark van Wijk behandelt iedere auto alsof het de zijne is. Daarom kunt u ervan uitgaan dat Mark van Wijk in samenwerking met Dancar Autoschade uw auto weer terugbrengt in (zo goed als) nieuwstaat.

 

Persoonlijk advies

Weet u zelf niet helemaal wat de juiste aanpak is voor uw situatie? Geen probleem! Wij nodigen u van harte uit om langs te komen bij onze autospuiterij. Daar zullen wij u voorzien van persoonlijk advies en een indicatie geven van de verwachte kosten. Verder kunt u natuurlijk online contact met ons opnemen of een vrijblijvende offerte aanvragen voor het lakken van uw auto bij Autospuiterij Mark van Wijk te Boesingheliede, nabij Amsterdam.

 

Offerte aanvragen