Close Menu

Autolakken Amsterdam

Wilt u uw auto laten lakken in Amsterdam? Autospuiterij Mark van Wijk is al meer dan 10 jaar de specialist op het gebied van het vakkundig spuiten van auto’s en autolakken in Boesingheliede nabij Amsterdam. Bij ons verlaat elke auto als nieuw de garage!
 

Mogelijkheden op het gebied van autolakken

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u alles vertellen over autolakken en de behandeling van verschillende ondergronden. Zo kan onze autospuiterij nabij Amsterdam zowel metaal als kunststof onderdelen van verschillende autolakken voorzien. In onze werkplaats in Boesingheliede onder de rook van Amsterdam kunnen wij ook kunststofreparaties aan uw auto uitvoeren.
 

Restaureren, onderhouden of tunen?

Maar ook als u uw auto of oldtimer wilt restaureren, laten onderhouden of tunen kunnen wij u van dienst zijn. Door onze samenwerking met Dancar Autoschade kunnen wij u een totaalpakket bieden om uw auto er weer als nieuw te laten uitzien en rijden! Inspiratie nodig? Bekijk dan eens ons fotoalbum. Heeft u vragen over specifieke autolakken of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact op met onze Autospuiterij in Boesingheliede nabij Amsterdam. Wij helpen u graag op (de) weg!

Offerte aanvragen