Close Menu

Autoschadeherstel Haarlemmermeer

Een autoschadeherstel bedrijf in Haarlemmermeer nodig? Zoek niet verder, u moet bij Autospuiterij Mark van Wijk zijn. Zo kunnen wij naast al uw lakschade herstellen ook een compleet schadeherstel pakket bieden, dankzij onze samenwerking met Dancar Autoschade, dat gevestigd is in hetzelfde pand. Met dank aan onze jarenlange ervaring zijn wij uiterst vakkundig en professioneel.
 

Volledig schadeherstel in Haarlemmermeer

Dankzij ons complete pakket diensten en specialisaties is Autospuiterij Mark van Wijk zeer geschikt wanneer u op zoek bent naar een autoschade herstelbedrijf in de gemeente Haarlemmermeer. Wij kunnen uw auto op een professionele wijze:

 

Kunststof schadeherstel

Wanneer u schade heeft opgelopen aan de kunststof onderdelen van uw auto of motorfiets bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen bijna alle schade aan uw kunststofonderdelen repareren. Door kunststoflassen en door de onderdelen van het voertuig te spuiten in de gekozen kleur wordt deze weer teruggebracht in ongeroerde staat. In veel gevallen is dit goedkoper dan wanneer u nieuwe onderdelen moet aanschaffen. Wij leveren onze diensten heel zorgvuldig en we klaren de klus binnen de met u afgesproken termijn. Wanneer de auto klaar is kunt u er meteen de weg mee op.  

 

Jarenlange ervaring in autoschadeherstel

Mocht u zich afvragen wat Autospuiterij Mark van Wijk onderscheidt van alle andere bedrijven op het gebied van autoschadeherstel, hier het antwoord: Mark van Wijk heeft jarenlange ervaring en gaat bij iedere auto te werk alsof het zijn eigen auto is. Om die reden kunt u ervan uitgaan dat Mark van Wijk uw auto in samenwerking met Dancar Autoschade weer terugbrengt in (bijna) nieuwstaat.

 

Advies over schadeherstel

Wilt u meer informatie over het autoschadeherstel bij Mark van Wijk? U bent altijd welkom om langs te komen bij onze autospuiterij. Daar zullen wij u persoonlijk advies geven over het herstellen van de schade aan uw auto. Vaak is een nieuwe laag verf al genoeg bij oppervlakkige schade. Bij ergere schade zullen we andere reparaties moeten uitvoeren. Wij zullen u duidelijk informeren over de realisatie en de verwachte kosten voor het spuiten of repareren van uw auto. U kunt ook contact met ons opnemen of een vrijblijvende offerte aanvragen voor het autoschadeherstel van uw auto bij Mark van Wijk te Boesingheliede, in de gemeente Haarlemmermeer.

Offerte aanvragen