Close Menu

Auto tunen

Wilt u uw auto tunen met een opvallende bumper of een stoere spoiler? Wilt u uw auto een sportieve en flitsende look geven? Laat dit door een professional uitvoeren, zodat u zorgeloos de weg op kunt gaan. Laat daarom uw auto tunen bij Autospuiterij Mark van Wijk. Al meer dan 10 jaar zijn wij dé specialist op het gebied van auto reparaties, onderhoud, spuiten en tunen. Bij onze autospuiterij vindt u alle specialisaties onder één dak!
 

Laat professioneel uw auto tunen

Bij Autospuiterij Mark van Wijk bent u aan het juiste adres om uw auto te laten tunen. Door onze samenwerking met Dancar Autoschade, die in hetzelfde pand gevestigd is, kunnen wij elke auto tunen en voorzien van een opvallende en sportieve uitstraling. Maar u kunt niet alleen bij ons terecht om uw auto te laten tunen. Wij staan ook voor u klaar voor bijvoorbeeld kunststofreparaties en alle andere herstelwerkzaamheden, zoals een restauratie of plaatwerk. Wij zorgen ervoor dat uw auto op professionele wijze compleet naar wens wordt gemaakt.
 

Autospuiterij Mark van Wijk helpt u graag!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw auto te laten tunen? Kom dan gerust bij ons langs, wij vertellen u in een persoonlijk gesprek graag over alle mogelijkheden voor uw auto. Hierbij bespreken we natuurlijk ook de kosten die hier bij komen. Autospuiterij Mark van Wijk helpt uw auto graag weer de weg op door deze optimaal te tunen. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen of een vrijblijvende offerte aanvragen.

Offerte aanvragen