Close Menu

Lakschade auto

Heeft uw auto lakschade opgelopen? Dat is erg vervelend, maar gelukkig gemakkelijk te herstellen. Bij Autospuiterij Mark van Wijk bent u hiervoor aan het juiste adres! Al meer dan 10 jaar zijn wij de specialist op het gebied van elke lakschade aan auto’s en motoren. Nadat wij uw auto onder handen hebben genomen, zal niemand meer zien waar de schade heeft gezeten en ziet uw auto er weer uit als nieuw!
 

Lakschade aan uw auto professioneel behandelen

In onze spuiterij kunnen wij alle lakschade aan uw (oldtimer) auto professioneel en vakkundig behandelen. Het maakt niet uit of het lakschade betreft aan één enkel onderdeel of aan meerdere delen van de auto. Na een behandeling door onze autospuiterij is uw auto weer zo goed als nieuw! Veel gehoorde beweegredenen om lakschade aan een auto te laten herstellen zijn:

  • het verbergen van oppervlakkige schade aan de lak van de auto;
  • het opknappen van een overgekochte (oldtimer) auto;
  • de auto een opknapbeurt geven voordat deze wordt doorverkocht;
  • het ziet er gewoon een stuk mooier uit als de auto helemaal egaal gekleurd is.

 

Van reparaties tot onderhoud

Wanneer u lakschade aan uw auto heeft opgelopen helpen wij uw graag. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht wanneer u meer dan alleen lakschade heeft! Dankzij onze samenwerking met Dancar Autoschade kunnen wij alle herstelwerkzaamheden aan uw auto aannemen. Dancar Autoschade zit in hetzelfde gebouw als onze autospuiterij, waardoor deze samenwerking voor u enorm voordelig is. Van reparaties tot onderhoud en van tunen tot een volledige restauratie, bij Autospuiterij Mark van Wijk is uw auto in vakkundige handen.
 

Autospuiterij Mark van Wijk staat voor u klaar!

Heeft u lakschade aan uw auto opgelopen? Of wilt u andere herstelwerkzaamheden aan uw auto laten uitvoeren? Autospuiterij Mark van Wijk helpt uw auto graag de weg weer op! Wij nodigen u van harte uit om bij ons langs te komen voor een persoonlijk advies. Hierbij zullen we met u de mogelijkheden en de verwachte kosten bespreken. Neem direct contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan voor het herstellen van lakschade aan uw auto bij Autospuiterij Mark van Wijk.

Offerte aanvragen