Close Menu

Lakschade auto

Heeft u lakschade aan uw auto? Dan bent u bij Autospuiterij Mark van Wijk aan het juiste adres, Al meer dan 10 jaar zijn wij de specialist op het gebied van elke lakschade aan een auto of motor! Wanneer wij klaar zijn met de reparatie ziet u niet meer waar de schade heeft gezeten. Uw auto ziet er weer uit als nieuw!
 

Lakschade aan uw auto professioneel behandelen

In onze spuiterij kunnen wij elke lakschade aan uw auto professioneel en vakkundig behandelen. Het maakt niet uit of het nu lakschade betreft aan een enkel onderdeel of aan meerdere delen van uw auto. Na een behandeling door onze autospuiterij is uw auto weer zo goed als nieuw!
 

Van reparaties tot onderhoud

Wanneer u lakschade aan uw auto heeft staan wij voor u klaar, maar ook wanneer u meer dan lakschade heeft! Door onze samenwerking met Dancar Autoschade kunnen wij alle herstelwerkzaamheden aan uw auto aannemen. Dancar Autoschade zit in hetzelfde gebouw als onze autospuiterij, waardoor deze samenwerking voor u enorm voordelig is. Van reparaties tot onderhoud en van tunen tot een volledige restauratie, bij Autospuiterij Mark van Wijk is uw auto in vakkundige handen!
 

Autospuiterij Mark van Wijk staat voor u klaar!

Heeft u lakschade aan uw auto? of wilt u andere herstelwerkzaamheden aan uw auto laten uitvoeren? Autospuiterij Mark van Wijk helpt uw auto graag de weg weer op! Wij bespreken graag de mogelijkheden en de verwachte kosten met u. Neem daarom direct contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen