Close Menu

Schadeherstel Haarlem

Schadeherstel HaarlemEen schadeherstel bedrijf nabij Haarlem nodig? Dan moet u bij Autospuiterij Mark van Wijk zijn. Dankzij onze meer dan 10 jaar lange ervaring zijn wij zeer professioneel en vakkundig. Door onze samenwerking met Dancar Autoschade, dat in hetzelfde pand zit, zijn wij hét bedrijf voor schadeherstel van Haarlem en omstreken.

 

Compleet schadeherstel nabij Haarlem

Door ons complete pakket diensten en specialisaties zijn wij uiterst geschikt als het schadeherstel bedrijf in de buurt van Haarlem. Wij kunnen uw auto vakkundig:

 

Kunststof schadeherstel

Ook als u schade heeft aan de kunststof onderdelen van uw auto of motorfiets kunnen wij u van dienst zijn. Onze spuiterij en schadeherstel bedrijf nabij Haarlem kan de meeste van uw kunststof onderdelen repareren. Via kunststoflassen en het spuiten van de onderdelen van het voertuig in de gewenste kleur worden deze weer als nieuw! Vaak is dit vele malen goedkoper dan het aanschaffen en monteren van nieuwe onderdelen. Het leveren van onze diensten doen wij uiterst zorgvuldig en we zorgen ervoor dat de auto klaar is binnen de afgesproken termijn. Als deze eenmaal klaar is, kunt u er ook gelijk de weg mee op.

 

Jarenlange ervaring

U vraagt zich waarschijnlijk af wat Autospuiterij Mark van Wijk onderscheidt van alle andere bedrijven die schadeherstel leveren. Mark van Wijk heeft jarenlange ervaring en behandelt iedere auto alsof het zijn eigen auto betreft. U kunt er daarom vanuit gaan dat Mark van Wijk uw auto in samenwerking met Dancar Autoschade weer terugbrengt in (bijna) nieuwstaat.

 

Advies op maat

Heeft u schade gereden en wilt u dit laten herstellen in de buurt van Haarlem? Kom dan langs bij Autospuiterij Mark van Wijk. Wij zullen u hier voorzien van persoonlijk advies wat betreft de reparatie van uw auto. Bij oppervlakkige schade is vaak een nieuwe laag verf genoeg. Bij ernstigere schade zullen wij zwaardere reparaties moeten uitvoeren. Wij zullen u uitvoerig inlichten over de realisatie en kosten voor het spuiten of de reparatie van het voertuig. U kunt ook altijd contact met ons opnemen of een vrijblijvende offerte aanvragen voor het schadeherstel van uw auto bij Mark van Wijk in Boesingheliede, in de buurt van Haarlem.

Offerte aanvragen