Close Menu

Schadeherstel Haarlem

Mark van Wijk is al meer dan 10 jaar een professionele autospuiterij en vakkundig schadeherstel bedrijf nabij Haarlem. Door onze samenwerking met Dancar Autoschade, die in hetzelfde pand behuisd, zijn wij hét schadeherstelbedrijf van Haarlem en omstreken.
 

Complete schadeherstel nabij Haarlem

Wij kunnen uw auto professioneel en vakkundig repareren, restaureren, spuiten, tunen of onderhouden. Door ons complete pakket van verschillende diensten en specialisaties zijn wij uiterst geschikt als het schadeherstel bedrijf bij u in de buurt nabij Haarlem en omstreken.
 

Ook kunststof schadeherstel

Ook als u schade heeft aan uw kunststof onderdelen kan onze spuiterij en schadeherstel bedrijf nabij Haarlem u van dienst zijn. Wij kunnen in de meeste gevallen uw kunststof delen repareren. Via kunststoflassen en het spuiten in de gewenste kleur worden uw onderdelen weer als nieuw! 

Wilt u meer weten wat wij als schadeherstel bedrijf voor u kunnen betekenen nabij Haarlem en omstreken? Kom dan bij ons langs of vraag een vrijblijvende offerte aan. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen, wij helpen u graag op (de) weg!

Offerte aanvragen