Close Menu

Autospuiterij Haarlem

Een autospuiterij nabij Haarlem nodig? Zoek niet verder! Autospuiterij Mark van Wijk is al meer dan 10 jaar de specialist nabij Haarlem en omstreken. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij uw auto zeer professioneel spuiten en repareren. Samen met Dancar Autoschade biedt Autospuiterij Mark van Wijk u het meest volledige pakket voor restauratie of reparatie van uw auto of oldtimer nabij Haarlem en omstreken.
 

Waarom auto spuiten?

Er zijn verschillende situaties waarin u kunt overwegen om uw auto te laten spuiten. Een nieuwe laag verf geeft de auto een mooi en verzorgd uiterlijk, maar waarom zou u dat willen?

  • veel oppervlakkige schade is niet meer te zien na een spuitbeurt;
  • het heeft die mooie ‘finishing touch’ aan je auto (vooral een oldtimer!);
  • met een nieuwe verflaag kunt u uw auto voor een veel betere prijs doorverkopen;
  • zin in iets anders? Spuit de auto een andere kleur en hij is als nieuw.
     

Autospuiterij HaarlemProfessionele Autospuiterij Haarlem

Dankzij de samenwerking met Dancar Autoschade kan Autospuiterij Mark van Wijk nabij Haarlem niet alleen zorg dragen voor het vakkundig spuiten van uw auto, maar ook garant staan voor een professionele reparatie, onderhoud, tunen of het restaureren van uw auto. Daarnaast kunnen wij in onze Autospuiterij nabij Haarlem ook zorg dragen voor het repareren en spuiten van kunststof onderdelen van uw auto of motorfiets. Door onze kunststofreparaties  bent u al snel veel voordeliger uit dan wanneer u tot de aankoop van nieuwe onderdelen overgaat. Het voertuig wordt zorgvuldig gespoten en is klaar binnen de afgesproken termijn. Na de spuitbeurt is uw auto weer als nieuw en kunt u meteen de weg op.

 

Persoonlijk advies

Bent u van plan om uw auto te laten spuiten in de omgeving van Haarlem? Wij nodigen u van harte uit om langs te komen voor een persoonlijk advies. Onder het genot van een dampend kopje koffie kunnen wij u tot in detail vertellen over de realisatie en de kosten voor het spuiten van de auto. U kunt ook altijd contact met ons opnemen of een vrijblijvende offerte aanvragen voor het spuiten van uw auto bij Autospuiterij Mark van Wijk in Boesingheliede, nabij Haarlem.

 

Offerte aanvragen