Close Menu

Autospuiterij Haarlem

Op zoek naar een autospuiterij in Haarlem? Autospuiterij Mark van Wijk is al meer dan 10 jaar de specialist nabij Haarlem en omstreken. Samen met Dancar autoschade biedt Autospuiterij Mark van Wijk u het meest volledige pakket aan voor de restauratie of reparatie van uw auto of oldtimer nabij Haarlem en omstreken.
 

Professionele Autospuiterij Haarlem

Door de samenwerking met Dancar Autoschade kan Autospuiterij Mark van Wijk nabij Haarlem niet alleen zorg dragen voor het vakkundig spuiten van uw auto, maar ook garant staan voor een professionele reparatie, onderhoud, tunen of het restaureren van uw auto. Daarnaast kunnen wij in onze Autospuiterij nabij Haarlem ook zorg dragen voor het repareren en spuiten van kunststof onderdelen van uw auto of motorfiets. Door onze kunststofreparaties bent u al snel stukken voordeliger uit dan wanneer u tot de aankoop van nieuwe onderdelen overgaat.
 

Vrijblijvende offerte

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze Autospuiterij nabij Haarlem en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan, wij helpen u graag op (de) weg!

Offerte aanvragen