Close Menu

Spuitwerk auto

Autospuiterij Mark van Wijk is de specialist voor al het spuitwerk aan uw auto! Gaat het om een volledige restauratie? Of gaat het om spuitwerk van slechts enkele onderdelen? Bij Mark van Wijk is het lakwerk aan uw auto in vakkundige handen! Wij zorgen ervoor dat u uw auto als nieuw terugkrijgt.
 

Professioneel spuitwerk voor uw auto

Naast het spuitwerk aan uw auto kunnen wij ook de zorg dragen voor het professioneel repareren, onderhouden, tunen of restaureren van uw auto. Dit is mogelijk dankzij onze samenwerking met Dancar Autoschade, die in hetzelfde pand gevestigd is. Op deze manier kunnen wij u een volledig pakket van diensten aanbieden dat verder gaat dan alleen het spuitwerk aan uw auto. Neem voor inspiratie eens een kijkje in ons fotoalbum.
 

Kunststofreparaties

Ook voor kunststofreparaties kunt u bij ons terecht. Na de reparatie en ons vakkundig spuitwerk ziet het kunststof onderdeel van uw auto er weer als nieuw uit! Op deze manier bespaart u veel geld, omdat u geen nieuw onderdeel hoeft aan te schaffen. U zult het verschil niet eens zien!
 

Kom langs bij Autospuiterij Mark van Wijk!

Heeft u spuitwerk aan uw auto en wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Bij Autospuiterij Mark van Wijk gaan we graag met u zitten om de mogelijkheden en de kosten te bespreken. Wij helpen u graag verder, zodat u 100% tevreden bent over het eindresultaat. Neem daarom gerust contact met ons op, kom bij ons langs of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen