Close Menu

Auto restaureren

Wilt u uw auto laten restaureren, omdat die bocht in de parkeergarage ging niet helemaal zoals gepland? Of heeft u op een andere manier een beschadiging opgelopen. Geen paniek! Laat nu uw auto restaureren bij Autospuiterij Mark van Wijk.
 

De specialist op het gebied van auto restauratie

Autospuiterij Mark van Wijk is al meer dan 10 jaar de specialist voor al uw herstel of reparatie werkzaamheden in Boesingheliede. Maar ook als u uw auto wilt laten restaureren bent u bij ons op het juiste adres! Van professioneel spuitwerk tot reparaties, bij ons kunt u het allemaal voordelig laten uitvoeren zonder op kwaliteit in te leveren.
 

Vakkundig uw auto laten restaureren

Door onze samenwerking met Dancar Autoschade, die in hetzelfde pand gevestigd is, zijn wij bij uitstek geschikt om uw auto te restaureren. Door onze samenwerking komen alle specialisaties die nodig zijn om een auto te restaureren tezamen. Van plaatwerk en onderhoud tot tuning, kunststofreparaties en vakkundig spuitwerk: bij Autospuiterij Mark van Wijk vindt u alles onder één dak!

Auto Restaureren
Kom langs voor schadeherstel

Heeft u plannen om uw auto te laten restaureren omdat de auto bijvoorbeeld lakschade heeft? Kom dan langs voor persoonlijk advies. Wij nemen graag de tijd voor u en onder het genot van een dampende kop koffie kunnen wij u uitvoerig inlichten over de mogelijkheden en de kosten om uw auto te laten restaureren! Wij helpen u graag weer de weg op door uw auto weer in perfecte staat terug te brengen. Natuurlijk kunt u ook altijd een vrijblijvende offerte aanvragen of contact met ons opnemen als u nog vragen heeft.

Offerte aanvragen