Close Menu

Auto laten spuiten

Auto laten spuiten door Mark van Wijk Wilt u graag uw auto laten spuiten? Dat kan bij Autospuiterij Mark van Wijk. Met ruim 20 jaar ervaring biedt eigenaar Mark de beste zorg en service die u zich maar kunt wensen. Of het nou gaat om het wegwerken van lakschade of  uw auto laten spuiten met een geheel nieuw kleurtje: Mark van Wijk staat voor u klaar.
 

Auto geheel laten spuiten

Voor het overspuiten van de laklaag van een auto komt heel wat meer kijken dan het aanbrengen van een kleurlaagje. Voordat we de auto kunnen laten overspuiten analyseren we het type auto en de lak die al op de auto aanwezig is. Zo kunnen we ons een goed beeld vormen van het soort lak dat het beste bij de wagen past. Daarna schuren we de laklaag weg, waarbij we uiteraard gebruik maken van de beste materialen. Vervolgens wordt de auto afgeplakt. Dan kan het spuitwerk pas beginnen. In dit gehele proces gaan we met uiterste zorgvuldigheid te werk.
 

Autoschade herstellen

Naast autolakken levert Autospuiterij Mark van Wijk ook andere diensten. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld uw auto laten spuiten, restaureren of repareren. Door onze samenwerking met Dancar Autoschade kunnen wij alles uit de kast halen om uw auto geheel in zijn oude glorie te herstellen. Bij ons kunt u onder andere terecht voor:

Professioneel uw auto laten spuiten en repareren

Als echte autoliefhebber gaat u natuurlijk naar Autospuiterij Mark van Wijk. Wij hebben hart voor ons vak en staan altijd garant voor de beste kwaliteit. Of u nu uw auto wilt laten spuiten of een reparatie laten uitvoeren: bij ons bent u aan het juiste adres! Onze autospuiterij is gevestigd in Boesingheliede in Haarlemmermeer, nabij Haarlem en Amsterdam. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Bent u benieuwd naar onze prijzen? Vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen

Wilt u snel een vrijblijvende offerte of meer informatie ontvangen over het spuiten van uw motor of auto? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel als mogelijk contact met u op. Wij slaan uw gegevens secuur op conform ons privacybeleid.

* Velden met een * zijn verplicht